Fostul operator păşcănean de apă şi canalizare intra în insolventa. Pe 10 iulie judecătorii de la Tribunalul Iaşi au admis cererea formulată de societatea Prest Serv Apa SA de deschidere a procedurii simplificate.

Totodată a fost desemnat şi lichidatorul judiciar care se va ocupa de acest dosar. Este vorba despre societatea Management Reorganizare Lichidare SPRL, aceeaşi care se ocupa şi de insolventa de la regia locală de termoficare.
Reprezentanţii PSA Paşcani trebuie să prezinte în maxim 60 de zile documentele şi informaţiile necesare mai ales cele privitoare la plăţile efectuate în ultimele 6 luni de zile de la data deschiderii procedurii iar bunurile societăţii vor fi inventariate.

Hotărârea nu este definitivă. Părţile interesate pot depune cererea de apel în 7 zile de la comunicare. Următorul termen a fost stabilit pentru dată de 4 octombrie. PSA Pascani a ramas fara activitate dupa ce servicile de apa si canalizare au fost delegate operatorului regional ApaVital. In momentul de fata mai sunt cativa salariati care se ocupa de actele contabile si incasarea restantelor.

Mai multe informaţii găsiţi aici

Slider


loading...
Slider