Fostul operator păşcănean de apă şi canalizare intra în insolventa. Pe 10 iulie judecătorii de la Tribunalul Iaşi au admis cererea formulată de societatea Prest Serv Apa SA de deschidere a procedurii simplificate.

Totodată a fost desemnat şi lichidatorul judiciar care se va ocupa de acest dosar. Este vorba despre societatea Management Reorganizare Lichidare SPRL, aceeaşi care se ocupa şi de insolventa de la regia locală de termoficare.
Reprezentanţii PSA Paşcani trebuie să prezinte în maxim 60 de zile documentele şi informaţiile necesare mai ales cele privitoare la plăţile efectuate în ultimele 6 luni de zile de la data deschiderii procedurii iar bunurile societăţii vor fi inventariate.

Hotărârea nu este definitivă. Părţile interesate pot depune cererea de apel în 7 zile de la comunicare. Următorul termen a fost stabilit pentru dată de 4 octombrie. PSA Pascani a ramas fara activitate dupa ce servicile de apa si canalizare au fost delegate operatorului regional ApaVital. In momentul de fata mai sunt cativa salariati care se ocupa de actele contabile si incasarea restantelor.

Mai multe informaţii găsiţi aici

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider