More

  După păţania din ianuarie, DJADP îşi face de pe-acum „sanie“ pentru două ierni

  Array

  S-a lansat licitaţia pentru deszăpezire atât pentru următorul sezon rece, cât şi pentru iarna 2018-2019. Licitaţia începe de la 9,6 milioane de lei, câştigătorul urmând să fie desemnat după regula ofertei cele mai scăzute.

  Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi a lansat licitaţia publică pentru încheierea unui acord-cadru ce vizează activitatea de deszăpezire a drumurilor din judeţ în perioadele 1 noiembrie 2017 – 15 martie 2018 şi 1 noiembrie 2018 – 15 martie 2019. Valoarea estimată a contractului este de 9,6 milioane de lei (12 milioane cu TVA inclus), iar serviciile vizate sunt deszăpezire şi înlăturare a gheţii de pe reţeaua de drumuri judeţene. Printre altele, ofertantul trebuie să facă dovada că dispune de un minim de dotări şi utilaje, autoutilaje şi echipamente specifice necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor impuse pentru fiecare sezon rece: cel puţin 24 de autocamioane cu lamă cu tracţiune pe cel puţin două osii, cel puţin 8 autogredere cu lamă frontală, cel puţin 6 autofreze, 8 încărcătoare frontale şi 3 autoutilitare cu 7 locuri şi benă pentru transportarea materialelor, plus, evident, personalul necesar.

  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet