17.4 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Bărbatul cu penisul tăiat a supraviețuit

Starea bărbatului din Vînători cu penisul tăiat în urma unei glume cu vecinul său este stabilă. Mihai Cojocariu a trecut printr-o intervenţie chirurgicală complicată, iar în prezent se află internat pe Secţia de Urologie la Spitalul C.I. Parhon din Iaşi.

Mihai Cojocariu, în vârstă de 53 ani din Crivești a trecut de perioada critică, iar medicii sunt optimişti cu privire la evoluţia stării de sănătate, deși în presa locală și județeană a aparut informații că victima ar fi decedat. În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la nivelul organelor genitale, cu ajutorul căreia a fost oprită hemoragia şi refăcuţi nervi şi vasele de sânge din zona penisului.

Reamintim că sâmbătă după amiază, bărbatul din comuna Vînători a apelat la ajutorul unui vecin să îi taie lemnele cu drujba. După ce au terminat treaba cei doi au început să glumească că aparatul reuşeşte să taie şi părul de pe picioare, iar într-un moment de neatenţie lama i-a tăiat organele genitale lui Mihai Cojocaru.

Speriată familia a cerut ajutor de urgenţă, iar un echipaj SMURD l-a transferat pe rănit la Spitalul Municipal de Urgenţă din Paşcani, iar ulterior a fost transferat la Spitalul C. I. Parhon din Iaşi.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor care au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violente, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se va face încadrarea faptei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow