17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

După încă cinci zile de ninsori și ploi, temperaturile cresc în toată țara până la 16 grade. Vremea în fiecare regiune în parte

Vremea rece se va menține până în 27 martie, în toată țara fiind estimate temperaturi de la -9 grade la -2 grade, ploi și ninsori slabe. Din 27 martie, vremea se va schimba, fiind așteptate maxime de 16 grade Celsius.

ANM a emis, luni, prognoza meteo pentru perioada 22 martie – 4 aprilie.

MOLDOVA

Până în data de 26 martie, vremea se va menţine deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie, cu temperaturi maxime de 3…8 grade şi minime de -5…-2 grade. Ulterior valorile termice vor fi în creştere semnificativă, vor fi apropiate de cele climatologic specifice perioadei şi, cu mici oscilaţii, se vor menţine în jurul normelor până la finalul celor două săptămâni; astfel, ziua vor fi 9…13 grade, iar pe timpul nopţilor 1…3 grade, în medie (posibil mai rece în dimineţile de 1 şi 2 aprilie). La începutul perioadei (22-24 martie), local şi temporar vor fi precipitaţii slabe, mai ales ninsori şi lapoviţă. Probabilitatea de ploaie va fi în creştere după data de 29 martie, dar cu precădere în ultimele zile ale intervalului de referinţă.

Continuarea pe DIGI 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow