10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

După hram, la spital

Tot mai multe petreceri, cum ar fi hramul unui sat când rudele se întâlnesc în casa din localitatea sărbătorită se încheie cu conflicte între membrii familiei. Aşa s-a întâmplat şi pe 8 septembrie în două localităţi din apropierea municipiului Paşcani, unde două femei au cerut ajutorul medicilor după ce au fost bătute.
Pentru o tânăra în vârstă de 21 ani din Stolniceni Prăjescu ziua de sărbătoare, de Naşterea Maicii Domnului, s-a terminat la spitalul din Paşcani după ce ar fi fost victima unei bătăi. Această a cerut ajutorul medicilor pentru că a primit mai multe lovituri la coaste şi în regiunea abdomenului. De asemenea, femeia prezenta urme de lovire şi la faţă.
Şi o altă femeie din Muncelul de Sus în vârstă de 34 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost bătută.Pe lângă vânătăile de pe faţă această avea şi contuzie toracică şi traumatism la umărul drept.
După investigaţii amănunţite medicii au decis că nici una dintre cele două femei nu necesită internare şi au fost lăsate să meargă acasă.
Până în acest moment la poliţie nu a fost înregistrată nici o plângere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow