30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Dupa ani de zile patrimoniul Primariei Pascani a fost evaluat corect

Administratorul public al Primariei Pascani, Gica Zanet ne-a informat despre faptul ca a fost semnat un contract cu o societate de consultanta financiara si audit privind punerea in realitate a patrimoniului si anume o inventariere a domeniului public privat al Primariei.

Echipa de consulatanta de la SC Cabinet de Audit Expertiza si Consultanta Financiara L.P.I Iasi, a prezentat astazi un raport complet in care au fost facute si evaluorile patrimoniului, astfel incat aceste valori sa revina la realitate.

In urma raportului de evaluare, valoarea bunurilor din domeniul public al municipiului Pascani este de 6.576.525.226 ron, iar valoarea bunurilor care apartin domeniului privat al municipiului este de 21.283.726.

Este prima data dupa multi ani de zile, in care Primaria are un astfel de raport de evaluare. In administratia trecuta au fost facute foarte multe inventarieri dar nici una nu a fost dusa pana la capat. Acest raport va fi adus in fata consilierilor locali pentru a fi insusit, mai apoi raportul va fi introdus in contabilitate.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow