More

  Dupa ani de zile patrimoniul Primariei Pascani a fost evaluat corect

  Array

  Administratorul public al Primariei Pascani, Gica Zanet ne-a informat despre faptul ca a fost semnat un contract cu o societate de consultanta financiara si audit privind punerea in realitate a patrimoniului si anume o inventariere a domeniului public privat al Primariei.

  Echipa de consulatanta de la SC Cabinet de Audit Expertiza si Consultanta Financiara L.P.I Iasi, a prezentat astazi un raport complet in care au fost facute si evaluorile patrimoniului, astfel incat aceste valori sa revina la realitate.

  In urma raportului de evaluare, valoarea bunurilor din domeniul public al municipiului Pascani este de 6.576.525.226 ron, iar valoarea bunurilor care apartin domeniului privat al municipiului este de 21.283.726.

  Este prima data dupa multi ani de zile, in care Primaria are un astfel de raport de evaluare. In administratia trecuta au fost facute foarte multe inventarieri dar nici una nu a fost dusa pana la capat. Acest raport va fi adus in fata consilierilor locali pentru a fi insusit, mai apoi raportul va fi introdus in contabilitate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet