23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Elevii din Târgu Frumos și Hîrlău vor primi lapte

Veşti bune pentru elevii din Târgu Frumos, Hîrlău şi localităţile învecinate. În aproximativ o săptămână vor putea beneficia de lapte gratuit distribuit şcolarilor din învăţământul primar şi preşcolar prin programul naţional “Cornul şi laptele”.

Consiliul Judeţean a încheiat cea de-a doua licitaţie pentru laptele ce urmează să fie distribuit copiilor din învăţământul primar şi preşcolar din lotul trei. Este vorba despre aproximativ 22 mii elevi din Târgu Frumos, Hîrlău, Deleni, Scobinți şi localităţile învecinate.

În urma studierii ofertelor depuse au fost desemnate două firme câştigătoare: SC Agropan Impex SRL şi SC Dorna Lactate, având ca subcontractant Food Com din Iaşi. Valoarea contractului este de 1,97 milioane lei fără TVA.

Copii vor primi laptele imediat după semnarea contractului, fiind estimată data de 10 noiembrie. Contractul prevede ca firmele câştigătoare să distribuie cutii cu lapte în şcoli 126 zile cât ţine anul şcolar 2016 – 2017.

Reamintim că la prima licitaţie din luna august, pentru lotul III a fost depusă o singură ofertă ce a fost considerată de CJ neconformă şi ca urmare Agropan Impex a fost descalificată. Firma a contestat decizia însă Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor i-a respins întâmpinarea şi a fost organizată o nouă licitaţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow