More

  Dumitru Pantazi, la depunerea jurământului: Voi fi primarul tuturor, nu doar a celor care m-au ales

  Array

  Primarul Pascaniului la depunerea jurământului: Voi fi primarul tuturor, nu doar a celor care m-au ales
  Momente solemne la şedinţa de constituire a Consiliului Local Paşcani, desfăşurată astăzi, de la ora 10, în sala de spectacole.
  După validarea noilor consilieri locali primarul ales al municipiului, Dumitru Pantazi, din partea PSD, a depus jurământul. În sala au fost prezenţi câteva zeci de persoane precum şi subprefectul judeţului Bogdan Abalasei.
  Jurământul a fost depus după ce un reprezentant al Judecătoriei Paşcani a dat citire hotărârii de validare.
  În discursul său edilul municipiului, aflat la al doilea mandat a făcut apel la unitate pentru continuarea proiectelor de investiţii.
  El a mulţumit celor care l-au ales şi a spus că va fi primarul tuturor păşcănenilor.
  Şi reprezentantul Guvernului, în teritoriu a făcut apel la unitate. El a vorbit despre o serie de proiecte care urmează să fie implementate în educaţie şi sănătate.
  Menţionăm că Dumitru Pantazi a câştigat alegerile locale din 5 iunie cu 47,23%, la distanţă de peste 500 de voturi de principalul său contracandidat.
  Iata discursul rostit de primarul Dumitru Pantazi cu ocazia depunerii juramantului.
  Stimaţi colegi si invitati, dragi păşcăneni
  Vă mulţumesc pentru votul şi încrederea acordată la alegerile locale din 5 iunie. În egală măsură îi preţuiesc şi îi respect şi pe cei care au avut o altă opţiune politică. Aşadar astăzi mă aflu pentru a doua oară în situaţia deosebit de onoranta de a depune jurământul că primar al municipiului Paşcani, pentru următorii patru ani de zile. Sunt copleşit de emoţii, poate într-o măsură mai mare decât la primul mandat pentru că responsabilitatea, provocările, dar mai ales aşteptările cetăţenilor sunt foarte mari.
  A fi primarul Pascaniului nu este deloc uşor. Multe dintre problemele acumulate în timp au ajuns la scadenţă. Avem nevoie de soluţii şi multă voinţa politică pentru a le rezolva. Pe rând, în ordinea priorităţilor, cu credinţa şi înţelepciune. Păşcănenii aşteaptă de la mine si echipa de consilieri PSD, fapte, nu vorbe, strategii de dezvoltare, nu scandaluri politice, doresc un viitor mai bun. Noi avem obligaţia să rezolvăm aceste probleme, pentru asta am fost aleşi!
  Municipiul a intrat de câţiva ani de zile într-un amplu proces de modernizare.
  Au fost implementate proiecte, au fost duse la bun sfârşit investiţii importante, dar nu este suficient. Trebuie să continuăm asfaltarea străzilor, modernizarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, a reţelelor de iluminat, transportul în comun, a serviciilor publice în general. Trebuie să obţinem finanţări europene pentru o serie de proiecte de investiţii să convingem oamenii de afaceri să investească şi să creeze noi locuri de muncă la Paşcani. Trebuie să facem aşa încât viaţa să fie mai uşoară şi mai frumoasa la Paşcani!
  A fi primarul tuturor păşcănenilor este o mare onoare dar şi o responsabilitate pe măsură.
  Voi fi primarul tuturor nu doar a celor care m-au ales. Experienţa acumulată în primul mandat, mă va ajuta să duc mai repede la îndeplinire sarcini le care îmi revin. Discuţiile cu cetăţenii m-au făcut să înţeleg mai bine ceea ce avem de făcut.
  Stimati colegi,
  Avem mult de muncă iar noi pentru asta suntem aici! A fost o campanie dificilă dar vremea vorbelor a trecut. Vă invit să uităm pentru câţiva ani de zile de culorile politice din Consiliul Local, de partide, doctrine şi interese politice. Haideţi să administrăm acest oraş aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum, să fim uniţi determinaţi şi responsabili pentru a face ceea ce am promis cetăţenilor că facem. Îmi doresc nespus de mult ca în şedinţele noastre de lucru să nu fim împărţiţi în cei de la putere şi cei de la opoziţie ci să fim o echipă, cei 19 consilieri şi primarul ales pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale păşcănenilor.
  Aşa să ne ajute Dumnezeu!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  Hârlău: Un bărbat de 71 de ani ar fi furat un telefon de ultima generație din buzunarul unei femei

  La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat de 71 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI