8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Dulciuri și împodobirea bradului de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilitați, la Pașcani

Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati a fost sarbatorita si la Pascani. Zeci de copii, parinti si voluntari au sarbatorit ziua cu impodobirea bradului, diferite jocuri, dar si confectionare de felicitari sau ghirlande care au fost daruite oaspetilor.

ZIPD 4

Drept rasplata, cei peste 30 de copii prezenti astazi, ce fac parte din Asociatia „Salut Prieteni” din Pascani au fost rasplatiti de catre administratia locala cu foarte multe dulciuri.

ZIPD 2

Evenimentul a fost organizat in contextul sarbatoririi Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, prin intermediul caruia se urmareste sprijinirea persoanelor cu handicap in demersul lor de integrare si socializare. Parteneri la eveniment a fost si “Academia celor mici” din Pascani.

ZIPD 3

Aproximativ 15% din populaţia lumii suferă de un handicap, conform unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Data a fost stabilită ȋn 1992 de Adunarea Generală a ONU, pentru a da motive populaţia să ȋnţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discrimiarea. ziarulorizont.info

ZIPD 1

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow