More

  DUCU BERTZI SI MIREL MANEA – CONCERT DE COLINDE, LA PASCANI – VIDEO

  Aseara, la Pascani, a fost deschis oficial noul sezon al sarbatorilor de iarna cu un spectacol de colinde. Ducu Bertzi si Mirel Manea, impreuna cu orchestra au adus spiritul magic timp de doua ore pe esplanada din zona Vale a orasului. Sute de pascaneni au indurat frigul si au venit sa vada programul artistic din concertul “Poveste de Craciun”, organizat de Primaria Pascani.


  Startul concertului de colinde a fost dat de tanara Alexandra Iamandii, cu melodia Andrei, “Vis de iarna”. A urmat apoi un duet cu Alexandra si Samir Marcu, prezentatorul evenimentului.

  Concertul a fost continuat de Mirel Manea, prim-trompetist la Filarmonica de Stat din Botoşani, alaturi de orchestra.

  Cel mai asteptat artist a fost Ducu Bertzi, cunoscut pentru colindele cu care insufleteste casele romanilor in perioada sarbatorilor de iarna. Fiecare moment a fost aplaudat de pascaneni si chiar la unele melodii, publicul a cantat alaturi de el.

  Mentionam ca pascanenii sunt invitati in perioada urmatoare la alte trei concerte. Primul va avea loc pe 13 decembrie cu preoti din Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului. Apoi, pe 20 decembrie, Felicia Filip si Cristi Minculescu va invita la un regal muzical. Spectacolele, toate gazduite de Casa de Cultura, se incheie joi, 28 decembrie, cu o “Seara Vieneza” sustinuta de Filarmonica Nationala din Chisinau.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet