18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

DUCU BERTZI SI MIREL MANEA – CONCERT DE COLINDE, LA PASCANI – VIDEO

Aseara, la Pascani, a fost deschis oficial noul sezon al sarbatorilor de iarna cu un spectacol de colinde. Ducu Bertzi si Mirel Manea, impreuna cu orchestra au adus spiritul magic timp de doua ore pe esplanada din zona Vale a orasului. Sute de pascaneni au indurat frigul si au venit sa vada programul artistic din concertul “Poveste de Craciun”, organizat de Primaria Pascani.


Startul concertului de colinde a fost dat de tanara Alexandra Iamandii, cu melodia Andrei, “Vis de iarna”. A urmat apoi un duet cu Alexandra si Samir Marcu, prezentatorul evenimentului.

Concertul a fost continuat de Mirel Manea, prim-trompetist la Filarmonica de Stat din Botoşani, alaturi de orchestra.

Cel mai asteptat artist a fost Ducu Bertzi, cunoscut pentru colindele cu care insufleteste casele romanilor in perioada sarbatorilor de iarna. Fiecare moment a fost aplaudat de pascaneni si chiar la unele melodii, publicul a cantat alaturi de el.

Mentionam ca pascanenii sunt invitati in perioada urmatoare la alte trei concerte. Primul va avea loc pe 13 decembrie cu preoti din Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului. Apoi, pe 20 decembrie, Felicia Filip si Cristi Minculescu va invita la un regal muzical. Spectacolele, toate gazduite de Casa de Cultura, se incheie joi, 28 decembrie, cu o “Seara Vieneza” sustinuta de Filarmonica Nationala din Chisinau.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow