6.9 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Dublă tragedie în suburbia Blăgești. Doi bărbați și-au luat viața în aceeași zi

Dublă tragedie în suburbia Blăgești din municipiul Pașcani. Doi bărbați și-au luat viața în cursul aceleași zile, miercuri, pe 15 septembrie. Întreaga comunitate este în stare de șoc și nu-și explică gestul consătenilor.

Primul dintre bărbați care și-a pus capăt zilelor a fost M. P., un bărbat de circa 56 de ani, cunoscut ca un om muncitor și liniștit, angajat la un abator din Pașcani, cu o viață de familie fericită și tatăl a doi tineri, ambii căsătoriți. Conform sătenilor, bărbatul și-a găsit sfârșitul ieri după-amiază, descoperirea macabră fiind făcută de unul dintre copii, într-o casă aflată la ieșirea din Blăgești.

La interval de doar câteva ore, cel de-al doilea bărbat, V. B., care s-a lăsat orbit de gânduri întunecate avea în jur de circa 50 de ani și era tatăl a opt copii. Vecinii sunt înspăimântați de fapta acestuia, cu atât mai mult cu cât s-a petrecut în prezența unuia dintre micuți, o fetiță de doar 4 ani. Gestul necugetat al bărbatului a ridicat semne de întrebare printre săteni, care susțin că el ar fi acționat din gelozie.

Unchiul copiilor declară că bărbatul și-ar fi plănuit întreaga faptă și că el suferea de anumite boli.

În continuare, medicii legişti efectuează necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor morţii.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow