More

  Drumuri pietruite, în suburbiile din Paşcani

  Se fac lucrări pe toate străzile cu probleme din suburbiile municipiului Paşcani. Administraţia locală se pregăteşte pentru balasarea drumurilor din piatră, astfel încât să se poartă circulă în condiţii bune. A fost semnat contractul privind achiziţionarea de agregate, iar în aceste zile se lucrează în Gastesti. 17.000 de tone de piatră vor ajunge în suburbii.

  Primăria Paşcani pietruieşte drumurile stricate din suburbii. Astăzi au început lucrările în Gastesti, iar în perioada următoare se vor repara străzile din celelalte suburbii, inclusiv cartierul Aerodrom. A fost semnat contractul pentru achiziţionarea de agregate, ce are o valoare de 170.000 de lei fără TVA.

  Au fost cumpărate 17.000 de tone de piatră şi 1.000 de tone de nisip, ce va îmbunătăţi infrastructura rutieră. Edilul oraşului, Dumitru Pantazi, a precizat că pentru a fi asfaltate aceste drumuri, trebuie întâi rezolvată problema privind reţelele de apă, canalizare şi alte utilităţi care sunt în subteran.

  Menţionăm că străzile ce vor fi balastate sunt cele devastate în urma ploilor torenţiale din această vara şi au fost identificate de conducerea primăriei împreună cu reprezentanţi de la Serviciul de Gospodărie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet