33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Drumuri judetene pline de gropi

Unul din cele mai circulate drumuri din judetul Iasi arata ca dupa razboi • Desi oamenii au facut numeroase sesizari catre autoritatile judetene, artera va fi lasata si anul acesta in aceleasi conditii • Abia daca s-au gasit cateva miliarde de lei vechi pentru plombari, in ciuda dezastrului pe care sunt nevoiti sa-l indure zinic mii de ieseni

In vara anului trecut, au votat cu ambele maini un individ care le-a promis marea cu sarea doar ca sa ajunga in fruntea celei mai importante institutii din judetul Iasi. Acum, mii de ieseni nu s-au ales cu nimic, ba chiar se vad nevoiti sa indure zilnic un cosmar provocat chiar si de acest individ. Judetul Iasi este plin de drumuri proaste, aflate intr-o stare deplorabila, pline de gropi sau infundate in noroi. Si cu toate ca au fost momiti in campania electorala si li s-a promis ca primul lucru de care vor beneficia va fi refacerea drumurilor, totul a fost o minciuna. Ba chiar anul acesta nu s-au dat bani decat pentru plombari si pietruiri. Asa s-a intamplat si cu drumul judetean 281, unul din cele mai proaste artere ce trec prin judetul Iasi. Drumul judetean ce trece prin localitatile Blagesti – Cotnari si se sparge in zona Deleni – Harlau arata ca dupa razboi. De ani de zile, autoritatile iesene nu au facut nimic pentru refacerea acestui drum. In vara insa, in timpul campaniei electorale, Cristian Adomnitei, ajuns pana la urma la Consiliul Judetean, le-a promis oamenilor din aceste comune ca printre prioritatile sale se numara si refacerea soselei. Acest lucru nu s-a intamplat si nici nu va avea vreo sansa de reusita in viitor.

Cotidianul BUNA ZIUA IASI prezinta in materialul video alaturat, precum si in poze, cum sunt nevoiti sa circule zilnic cu masinile oamenii din zona. La tot pasul, sunt cratere langa cratere, iar atunci cand ploua, situatia este si mai dramatica, dar nimeni nu pare dispus sa faca ceva.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow