More

  Drumuri judeţene neasfaltate, în aşteptarea finanţărilor guvernamentale

  Array

  Prima şedinţa din această legislatura a Consiliului Judeţean Iaşi în teritoriu, ce a avut loc la Paşcani a debutat cu discuţii despre modernizarea drumului care leagă oraşul de Miroslovesti. Este vorba despre DJ 208L, care trece şi prin comuna Stolniceni-Prăjescu. Liderul PNL a cerut preşedintelui Popa să treacă şi această investiţie pe ordinea de zi, iar apoi au început contrazicerile.

  Discuţii aprinse despre modernizarea drumului judeţean 208L, Paşcani-Bratesti-Miroslovesti. În debutul şedinţei de ieri, de la Primăria Paşcani, liderul PNL Romeo Vatra a cerut preşedintelui Măricel Popa ca pe ordinea de zi să fie şi proiecte care prevăd dezvoltarea economică a Pascaniului şi comunelor din jur.
  Printre acestea s-a aflat şi tronsonul menţionat, care de ani de zile este într-o stare jalnică, acoperit doar cu piatră şi plin de gropi.

  În replică, preşedintele CJ Iaşi i-a spus că nu este suficient de informat şi că drumul este deja prins pentru finanţare într-un proiect depus la Ministerul Dezvoltării. Chiar şi primarul comunei Miroslovesti, Costel Cojocaru, a afirmat acest lucru.

  Contractul de finanţare ar urma să fie semnat luna următoare şi prevede repararea completă a circa 9 kilometri, potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al CJ Iaşi, Eliza Chirică.

  În aceeaşi situaţie ar fi şi drumul judeţean 208 F, care trece prin localităţile Heci, Tatarusi şi Iorcani, până la limita cu judeţul Suceava.

  Menţionăm că ieri, înainte de şedinţa de la Primăria Paşcani, preşedintele Maricel Popa a fost să verifice stadiul lucrărilor de asfaltare a tronsonului Gură Badilitei-Crivesti-Vânători. Valoarea investiţiei este de 9 milioane de lei şi va fi finalizată în aprilie 2018.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet