16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Drumul până la bursa locurilor de muncă presărat cu anunțuri de angajare – DOC

Aproape 300 joburi oferă angajatorii celor dornici să muncească. Domeniile sunt diverse, dar și pentru necalificați sau cei cu studii superioare. Bursa Generală a Locurilor de Muncă este programată pentru mâine dimineață de la ora 9.00 la sediul Casei de Cultură din centrul Muncipiului. Pe lângă firmele din Pașcani sau comunele arondate prezente la eveniment alte zeci de anunțuri sunt liptite prin oraș. 

Drumul spre Bursa Locurilor de muncă este presărat cu anunțuri de angajare. De exemplu, o firmă din  Timișoara caută muncitori rezistenți la mediul de lucru cu temperatură scăzută și umed. Aceștia trebuie să fie serioși, motivați și cu bune abilități de lucru în echipă. Salariu oferit este de 1.200 lei plus bonusuri, tichete de masă, cazare și transport gratuit.

Facem un pas și găsim alt anunț. De această dată din Arad. Pe afișe sunt trecute date importante despre locul de muncă sau ce oferă angajatorul, dar și numere de contact pentru mai multe informații.

Zeci de agenți economici aștepată cât mai multe persoane, de toate vârstele, dornice să lucreze și să-și găsească sau să-și schimbe locul de muncă. Oferta este pentru toată lumea, de la cei necalificați până la cei cu studii superioare. Acestea au loc în cadrul Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Baxter Construct, Ovimixt, T Rox, Selglast, Adems, Marc Dona, Golden Star, Avastar, Waincris sunt doar câteva dintre firmele prezente mâine. De asemenea nu lipsește Proinvest care angajează director de vânzări, inginer mecanic, specialist în domeniul calității, stungar sau sculer matrițier.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se adresează atât absolvenților cât și tuturor persoanelor fără experiență profesională, dar care doresc să devină active pe piața muncii. Acțiunea se derulează la nivelul tuturor agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, respectiv în 86 agenții locale și puncte de lucru.

Amintim că numărul locurilor de muncă disponibile la Bursa organizată de Agenția pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Pașcani sunt de 276, iar pentru cei cu studii superioare de 30. Acestea sunt oferite de 29 angajatori care au sediu în Pașcani, Lespezi, Craiova, Miroslovești, Iași, Timișoara.

Bursa Aprilie 2016

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow