-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Drumul Iaşi Hârlău- Botoşani: pe prima parte se circulă bine, pe a doua îţi strici maşina (VIDEO)

Reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră WorldStreet au verificat astăzi drumul Iaşi – Hârlău- Botoşani, iar prima recomandare este să luaţi în calcul altă variantă pentru a ajunge la Botoşani.

Drumul este circulabil doar în prima parte, adică Târgu Frumos – Hârlău. În a doua secţiune, de la Hârlău la Botoşani se circulă doar cu multă răbdare, pe unele porţiuni doar cu maxim 10 km/h. De la Târgu Frumos şi până la Hârlău este o plimbare frumoasă, cu excepţii mici unde asfaltul s-a crăpat. Cei drept, este vorba despre primul strat de bitum.

Tot pe acest tronson, constructorul lucrează la podeţe iar un lucru bun este faptul că, deşi drumul se află în construcţie, acesta a vopsit marcaje galbene, temporare, practică pe care noi nu am văzut-o la alţi constructori. De la întrarea în Hârlău şi până la ieşirea din Maxut, drumarul lucrează la construcţia de poduri cât şi la lărgirea carosabilului. Mai greu este pentru camionagii deoarece sunt porţiuni de drum rase total, până la pământ, ceea ce face ca roţile să se afunde. Noi estimăm că drumul va mai fi în construcţie cel puţin un an de zile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow