16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023

Drumul de la Târgu Frumos la Botoşani nu se va face nici în acest an

Modernizarea drumului naţional spre Botoşani a fost amânată. CNAIR a anulat licitaţia, susţinând că niciuna dintre cele zece oferte depuse nu avea documentaţia conformă cu cerinţele impuse.

Drumul de la Tg. Frumos la Botoşani nu se va face nici în acest an. Licitaţia începută în mai anul trecut şi care trebuia să se încheie în august a fost anulată la începutul acestei săptămâni. Lucrările pe cei 76 km, fiecare dintre judeţe având aproximativ jumătate din acest segment al drumului DN 28B, au fost amânate astfel din cauză că toate cele zece oferte au fost declarate neconforme de către CNAIR.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastruc­turii Rutiere se ocupă de licitaţie, nu noi“, ne-a declarat, ieri, Ovidiu Laicu, directorul Regionalei de drumuri naţionale Iaşi.

El s-a arătat nedumerit totuşi că niciuna dintre cele zece oferte nu a întrunit condiţiile. Şeful DRDP a exclus motivul modificării preţurilor materialelor – cum ar fi scumpirea bitumului în ultimul an – fiind de părere că mai degrabă au existat lacune în documentele prezentate de ofertanţi. Un comunicat al companiei anunţă reluarea licitaţiei pe 4 februarie.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Alte articole