25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Drum închis circulației în apropiere de Pașcani

Atenţie dacă vreţi să circulaţi pe drumul comunal 108 care face lagatura între Stolniceni Prăjescu şi satul Brătești, de azi un segment de câţiva km a fost închis din cauza lucrărilor de betonare care au început de aproximativ 3 săptămâni.

Subiectul a fost adus în atenţia administraţiei locale de un consilier în şedinţa ordinară aferentă lunii martie ce a avut loc pe 31 martie începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei.

Edilul comunei a spus că datorită timpului îndelungat de uscare a betonului de circa 2 săptămâni, drumul va rămâne închis până vineri 22 aprilie a.c. , iar până atunci locuitorii vor fi nevoiţi să îşi lase maşinile sau căruţele la biserica de la lipoveni.

Amintim că lucrările la betonarea DC 108 au început încă de toamna trecută însă nu s-a reuşit finalizarea proiectul. La începutul lunii martie printr-un ordin al edilului local firma executantă a reluat lucrările. Valoarea totală a investiţiei este de 5 milioane lei pentru 4,75 km de stradă, finanţat de Ministerul Dezvoltări

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow