More

  Drum construit prin gradina si frati care nu vor sa imparta mostenirea. Scenarii de film numai la audientele Primariei Pascani

  Array

  In fiecare joi, conducerea orasului tine audinete cu cetatenii la Primaria Pascani. De fiecare data pe holul de asteptare sunt cel putin 10 persoane, fiecare cu povestea ei.

  La fel s-a intamplat si ieri cand 8 persoane asteptau la usa primarului, insa acesta era plecat la Bucuresti iar inlocuitorul sau viceprimarul era si el in vizita de lucru la Iasi, astfel toata greutatea a cazut pe umerii administratorului public, Gica Zanet.

   

  Cu multe din povestile oamenilor de pe holul primariei poti scrie o carte sau sa torni un film. Gheorghe Mormeci, sta pe strada Berzei din suburbia Gastesti si a venit la audiente cu o problema curioasa. Omul spune ca in gradina sa a aparut in primavara acestui an un drum. Cel care s-a gandit sa ii faca aceasta “bucurie” a fost chiar vecinul sau Ion Nistor, care detine o stana. Prin zona respectiva exista un drum de acces deja, dar vecinul s-a gandit sa isi mai faca un drum chiar prin gradina omului, ca pana la urma cine il va opri?

   

  Gheorghe Mormeci, a mers in instanta cu vecinul sau dar curios sau nu, judecatorii i-au dat castig de cauza lui Ion Nistor, iar in momentul de fata Gheorhe Mormeci trebuie sa ii plateasca 82 de milioane de lei vechi, bani care ii sunt luati in fiecare luna din pensie.

  Dupa ce a iesit de la audiente, Gheorghe Momeci s-a aratat foarte indignat de faptul ca administratorul public nu a avut cu ce sa il ajute. Tot el sustine ca vecinul si-a facut acel nou drum de acces pentru a putea fura mai usor pe timpul noptii. Administratorul public nu i-a putut spune altceva decat faptul ca aceasta problema nu este de competenta primariei sa mearga inapoi in instanta.

  O alta femeie se cearta cu fratele ei de la o bucata de pamant, iar cum cei doi nu au reust sa se inteleaga femeia a venit sa apeleze la ajutorul primariei pentru a rezolva aceasta problema. Aurica Mancuta, este din Sodomeni si spune ca nu si-a primit mostenirea lasata de parinti si anume o suprafata de 4 hectare de teren. Femeia spune ca s-a facut un titlu de mostenitor iar cand s-a facut acest titlu acolo a fost prezent doar fratele ei care si-a insusit toata suprafata. Ea isi cauta acum dreptatea la usa Primariei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI