More

  Drifturi in parcarea unui supermarket. O casa din apropiere, in pericol

  Parcarea unui supermarket din Pascani, a fost transformata in pista de drifturi pentru teribilistii cu motoare puternice. Nu de acum ci de cativa ani de zile, fara ca autoritatile sa intervina. Este vorba despre zona pentru masini din fata de la Kaufland. Aici,  dupa ce magazinul este inchis se aduna periodic tinerii pentru a se da in spectacol cu bolizi de zeci de mii de euro.

  Problema este ca de cele mai multe ori se pun in pericol pentru ca zona nu este amenajata pentru astfel de activitati iar cei mai multi dintre soferi nu sunt experimentati Din acest motiv au loc frecvente acidente rutiere, din fericire, fara victime, pana acum.

  Cea mai recenta isprava a avut loc chiar in sambata Pastelui in jurul orei 20.00. Din cauza vitezei un tanar care pilota un autoturism Volkswagen, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina in curtea unei case din apropiere.

  Proprietarii spun ca este pentru a treia oara in ultimii ani cand  le este distrus gardul  de soferii care fac drifturi in parcarea de alaturi si cer autoritatilor sa fie luate masuri.

  La fata locului a sosit un echipaj de la Politie dupa ce locuitorii din zona au sunat la numarul de urgente 112. Oamenii legii l-au indentificat pe soferul in cauza, Iancu Timotei, un tanar in varsta de aproape 20 de ani. El a fost amendat si pus sa platesca despagubiri pentru distrugerea gardului.

  Ceilalti soferi au fugit de la fata locului. Reprezentantii supermarketului au spus reporterilor BIT TV ca nu raspund pentru ceea ce se intampla in parcarea de masini, desi  este in adminsitrarea lor. Nici Politia Locala si cea nationala nu a intervenit ferm pentru interzicerea acestor actiuini care pun in pericol viata soferilor si gospodariile din apropiere.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 110 mm diametru, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă...

  Ieșenii reîntorși din străinătate refuză locurile de muncă oferite de angajatorii din țară. Toți se gândesc cum să plece mai repede din România. Care...

  Ieșenii reîntorși din străinătate care au rămas fără un loc de muncă pe perioada pandemiei de COVID-19 nu s-au angajat în Iași, deși au...

  Cu cât cresc alocațiile, până la urmă? Legea are șanse mari să intre marţi în Parlament

  Comisia pentru Muncă din Senat se întâlnește marţi dimineață, pentru a da un raport asupra proiectului de Ordonanță de Urgență (OUG), care prevede creștereaa...

  Opinii