22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021 a cotidianului 7est, vă comunicăm următoarele:
1. Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani este o unitate de învățământ particular înființată în anul 1998, acreditată de Ministerul Educației pentru toate cele trei calificări profesionale, prin ordinele de ministru cu numerele 4755/20.08.2009 și 5548/26.10.2015. Respectarea legislației privind autorizarea, acreditarea și evaluarea periodică este confirmată de hotărârea consiliului ARACIP cu numărul 6 din 26.07.2016 (anexată prezentului document), privind evoluția și rezultatele elevilor, activitatea cadrelor didactice și baza materială a unităţii de învăţământ.
La următoarea adresă de internet poate fi consultat Registrul Școlilor Postliceale Sanitare Autorizate și Acreditate:
https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2020/03/Registrul-Scolilor-Postliceale-sanitare_autorizare-si-acreditare_24-oct-2019-2.pdf
registru A.R.A.C.I.P. în care se regăsesc toate unitățile de învățământ ale consorțiului nostru. În acest sens, dezmințim cu dovezi clare și verificabile informațiile false vehiculate în presă.
Totodată, menţionăm faptul că activitatea şcolii este evaluată şi monitorizată periodic de instituţiile abilitate în domeniu, certificatele de calificare profesională fiind recunoscute atât pe plan naţional, cât şi european.
2. Grădinița ”Yannis & Yasmine”, despre care se face referire în articol este autorizată de Ministerul Educației prin ordinul de ministru nr. 4504/18.07.2019 (autorizație atașată prezentului document), entitatea juridică sub egida căreia grădinița își desfășoară activitatea fiind Asociația „Centrul de Studii Europene Iași – România”. Întrucât transparența față de public e una dintre valorile noastre, invităm doritorii şi autorităţile statului să ne viziteze unitățile de învățământ pentru a se convinge de cele prezentate.
3. SC EURO EVI SRL este o societate comercială înființată în anul 1992, având cod CAEN 3101, obiectul de activitate fiind fabricarea de mobilă. Societatea nu întreprinde activități comune cu unitățile de învăţământ, nefăcând parte din Consorțiu, iar de la înființare și până în prezent nu a beneficiat de proiecte, contracte sau parteneriate cu instituțiile publice ale statului român sau ale Uniunii Europene, întreaga sa activitate desfășurându-se în sectorul privat.
Autorizația de construcție eliberată de Primăria Municipiului Pașcani în anul 2019 nu a mai fost onorată, în prezent SC EURO EVI SRL având sediul administrativ și baza de producție în municipiul Iași, într-un spațiu închiriat, amenajat în conformitate cu standardele în domeniu și legislația în vigoare.
Invităm cititorii să aibă o abordare tehnică privind veridicitatea informațiilor cu privire la entitățile a căror imagini publice s-au dorit a fi afectate:
● Şcoala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani;
● grădinița ce funcționează sub egida entității Asociația „Centrul de Studii Europene Iași – România”;
● SC EURO EVI SRL .

Manager general,
Viorel ENEA

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow