18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Drama unei fete din Iaşi răpită si exploatată sexual ani de zile în Europa. Are doi copii

Ultimele știri

Povestea Larisei este desprinsă parcă din filmele de groază. Abandonată de propria mamă, înfiată apoi, dar abuzată de familia adoptatoare, traficată de alţii în repetate rânduri, Larisa Butnariu ar vrea acum, în prag de Crăciun, un singur lucru: să poată reuşi să-şi ia înapoi cei doi copii daţi „la stat” pentru că, atunci când i-a lăsat, nu avea cu ce să-i crească.

Nici acum nu are cum să îi susţină deocamdată, dar speră că, măcar de anul viitor, cei cinci ani împliniţi de când a trebuit să renunţe la ei, să se termine o dată. Poate odată cu calvarul ei.

A cerut voie Preşedinţiei să se sinucidă după un sfert de veac de „orfelinat

Dacă ar fi să îi citeşti viaţa ca pe o carte, ţi-ai da seama că, deşi e la tinereţe, ar fi luat parcă în cârcă alte „n” vieţi. Larisa Butnariu are un sfert de veac de suferinţă în spate. „Încerc să nu bulversez pe toată lumea dintr-odată, dar să auzi că un copil e adoptat de o familie plină de bani şi apoi e traficat, e destul de greu”, cam aşa îşi începe Larisa Butnariu din Iaşi scurta, dar dureroasa ei poveste de viaţă. Scurtă pentru că, după un sfert de veac de traume, anul trecut, cerea printr-o scrisoare oficială Preşedinţiei dreptul de a se sinucide. Nu a primit un răspuns nici până acum. De fapt, Larisa vroia să atragă atenţia asupra propriei drame, care a început la scurt timp timp după ce a fost adoptată.

„Făceam parte dintr-o familie cu trei copii, din frumoasa Bucovină. Oameni săraci, din Pojorâta, judeţul Suceava. Mama adoptivă m-a luat la trei ani”, a spus Larisa Butnariu. Mama adoptivă, Ruxandra Poroch, a lucrat, după spusele Larisei, la Resurse Umane, la Agroind Holboca Iaşi. Fusese căsătorită înainte cu un psiholog ajuns „şef în Bucureşti”, Lucian Poroch. Înainte de adopţie însă, mama Larisei a divorţat de psiholog şi ulterior s-a recăsătorit cu Valeriu Gavrilovici, angajat pe atunci la o bancă. „Tatăl meu vitreg fusese arestat pentru evaziune fiscală, în 2010. Când a fost eliberat, a început să abuzeze de mine, de pe la 15 ani”, a spus Larisa.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI