31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Dramă pentru o familie din Ruginoasa. Gospodărie facută scrum din cauza unui scurtcircuit

Incendiu ruginoasa pompieriClipe de groaza pentru mai multe familii din comuna Ruginoasa. In aceasta dimineata, mai multe anexe dintr-o gospodarie a unui localnic au fost cuprinse de flacari iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri de la Pascani si Targu Frumos.

Nu mai putin de patru ore si jumatate s-au luptat angajatii ISU cu valvataile care ajungeau la cativa metri in aer.

Prima solicitare prin 112 a fost facuta la orele 01:50, cand proprietarul Costachi Apetrei, in varsta de 80 de ani, a simtit mirosul de fum. La scurt timp, la locul sesizarii au ajuns doua autospeciale de stingere incendiu de la Pascani iar dupa aproximativ jumatate de ora, pompierii au cerut ajutorul colegilor de la Targu Frumos, deoarece atat casa cat si alte anexe din jur au fost cuprinse de flacari.

Din cauza unui scurtcircuit mai intai au luat foc grinzile si acoperisul locuintei batranului, iar mai apoi vapaia s-a extins la cateva constructii in care erau depozitate mai multe cauciucuri de tractor, recipiente cu ulei si combustibil.

Cand a vazut ca isi pierde avutia de o viata, ginerele proprietarului, Emil Sohoreanu a suferit un atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale din partea medicilor de pe ambulanta.

In urma incendiului, au ars astereala din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 220 m2, cinci m3 grinzi de lemn, patru m3 scândură, cinci tocuri de geam şi cinci uşi din lemn, 20 canistre PVC, 25 anvelope tractor, 700 kg porumb boabe, diverse elemente combustibile – piese auto, 120 l grund, 260 l ulei de motor, 2,5 t furaje, 40 ml cheder din cauciuc si au fost distruse mai multe anexe.

Interventia pompierilor s-a incheiat in jurul orelor 06:20, iar pagubele se ridica la cateva sute de milioane de lei vechi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow