13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Mai puteţi face donaţii pentru salvarea Liviei

Livia, fetiţă din suburbia Sodomeni, Paşcani diagnosticată cu cancer ganglionar mai are puţin până la operaţie. A făcut ultimele analizele pentru transplantul de celule stem si aşteaptă rezultatul. Micuţa s-a întors săptămâna trecută de la Institutul Fundeni din Capitală unde i s-au recoltat probe pentru un ultim set de analize înainte de efectuarea autotransplantului.

LIVIA

Pentru Livia s-a implicat şi un liceu din Paşcani, care, pe parcursul a câtorva săptămâni a reuşit să strângă câteva mii de lei. Prin proiectul umanitar “Suntem alături de ţine, Livia” elevii, părinţii şi profesorii de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani au donat diferite sume de bani. Cei 5.681 lei au fost depuşi în contul deschis la BRD pe numele fetiţei.

bani depusi pt livia

Tatăl fetei mulţumeşte cadrelor didctice şi celor implicaţi care s-au dăruiţi şi au strâns bani pentru fetiţă lui. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru reuperarea, după operaţia micului pacient.

În momentul de faţă se mai pot face donaţii în contul RO30BRDE240SV65845872400 – cont în lei, deschis la BRD pe numele Cotcariu Livia Petronela.

Mentionam că Livia şi fratele sau, Teo, au fost încredinţaţi de instanţa tatălui vitreg, după dispariţia mamei lor, care a murit la începutul lunii februarie răpusă de ciroză.

Familia Liviei a descoperit că micuţa este bolnavă în urmă unui consult banal la cabinetul şcolar. Ulterior, medicii de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ au diagnosticat-o cu Limfomul Hodgkin – cancer limfatic – în stadiul al III-lea.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow