More

  Drama mamei din Hîrlău continuă. Tatăl italian a venit să-și ia copiii

  O frumoasă poveste de dragoste s-a transformat într-un coşmar. O mamă acuzată, nici ea nu ştie cum, de răpirea internaţională a propriilor copii şi-a pierdut definitiv în instanţă cei doi băieţi, de 3 şi 5 ani, care urmează să îi fie luaţi cu executorul. Ieri, la casa femeii au venit echipe de jandarmi, tataăl copiilor cu avocat, executor judecătoresc. În urma numeroaselor discuții, într-un final, pentru urmatoarele trei luni Marius si Gabriel vor ramane cu mama lor, insa femeia se teme ca va fi despărtita pana la urma de cei doi.

  O mama din Hîrlău plateste cu o treime din salariu pentru a-si putea tine copiii langa ea. Si asta pentru ca tatal copiilor, cetatean italian, a acuzat-o de rapire internationala. La poarta femeii au batut executorii judecatoresti, veniti sa ii smulga din brate copiii, insa micutii nici nu au vrut sa conceapa sa fie despartiti de mama lor.

  Drama Elenei, o romanca care are doi copii cu un italian a început în urma cu aproape 3 ani. Satula de abuzurile și infidelitatile tatalui copiilor ei, femeia a venit in tara. Atunci, chiar italianul era cel care i-a cumparat biletele de avion, si i-a dat acordul sa aducă baietii in Romania.

  Însa odata ajunsa in tara, cand credea ca poate lua viata de la capat, a aflat ca barbatul cu care convietuise in Italia o acuza de rapire internaționala. De atunci a început calvarul.

  După mai bine de un an de cand se judeca pentru copii, in primavara instanta de judecata din Bucuresti, Curtea de Apel, a decis ca cei doi copii trebuie sa fie luati de la mama și i-au dat dreptate tatălui italian.

  Executorul judecatoresc a venit să pună în aplicare sentinta insa cei doi băieți de 3, respectiv 5 ani nu au vrut sa plece cu tatal.

  In plus, tatal a cerut o suma de bani pentru fiecare zi in care copii nu sunt cu el desi i-a castigat în instanta, iar judecatorii au fost de acord cu aceasta cerere.

  Pentru urmatoarele trei luni Marius si Gabriel vor ramane cu mama lor, insa aceasta se teme ca va fi despărtita pana la urma de cei doi.

  In aceasta situatie mai sunt alte zeci de mame romance, si in cazul lor Curtea de Apel Bucuresti a decis inapoierea copiilor tatilor stabiliti in strainatate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet