More

  DRAMĂ în Italia! Un tânăr care abia plecase din România și-a găsit sfârșitul în Italia

  Array

  Un accident cumplit petrecut, marți seară, în localitatea Ardea, de lângă Roma, a provocat moartea unui tânăr român de 34 de ani, care abia plecase din țară pentru a se stabili în Italia.

  În teribilul accident au fost implicate trei autoturisme, iar impactul a fost atât de puternic încât unii cetățeni care locuiesc în zona respectivă au declarat că au auzit „un zgomot atât de puternic de părea că a explodat o bombă!”.

  Românul a murit pe loc, iar pompierii s-au chinuit mai multe ore pentru a-i scoate trupul zdrobit din fiarele contorsionate ale mașinii.

  Carabinierii companiei Anzio, care au intervenit la fața locului, au deschis o anchetă pentru a putea stabili dinamica accidentului.

  Acesta este al doilea accident în care un român își pierde viața într-un interval de numai câteva ore, în Italia.

  Tot marți, la Foggia, George Traian, un român de 29 de ani, a murit după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat de mai multe ori,.

  Se pare că tânărul șofer circula cu viteză. Personalul medical de pe ambulanță ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet