16.7 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Dragoste de fiu. Si-a lovit tatal cu toporul in cap

ambulanta spitalCaz iesit din comun pentru doctorii pascaneni. In cursul zilei de ieri, un batran de 74 de ani a ajuns, la Spital, cu o plaga la cap de 10 centimetri, dupa ce a fost agresat de catre fiu.
Pe fir au intrat si politistii pascaneni, care au deschis un dosar penal, pentru vatamare corporala.

Victima, Hutanu Constantin, si-a inceput ziua de duminica, mergand la barul din localitate. In momentul in care a ajuns la tejghea, pentru a-si comanda de baut, barmanul a observat o plaga foarte mare pe care batranul o avea la cap. Acesta nu a mai stat pe ganduri si a sunat de urgenta la 112, temandu-se pentru viata clientului sau, care potrivit spuselor medicilor, prin taietura din cap, era vizibila cutia craniana. La fata locului a ajuns in scurt timp un echipaj EPA care l-a transportat pe pacient in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului.

Aici, medicii i-au acordat barbatului primele ingrijiri medicale si au aflat ca taietura pe care acesta o avea, a fost facuta de fiul sau, dupa ce l-a lovit cu un topor, in cursul zilei de sambata.
Fiind sub influenta bauturilor alcoolice, batranul a refuzat sa fie transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi si a plecat la cerere acasa.

In urma agresiunii, au fost sesizati si politistii care l-au chemat la audieri pe Costel Hutanu, de 49 de ani, care a negat ca si-ar fi lovit tatal cu un topor in cap. Agentii fac in continuare cercetari pentru a stabili in ce conditii a fost agresat batranul de propriul copil.

Alte articole