4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Dragoste cu năbădăi. Tânăr trimis în judecată după ce a făcut doi copii cu o minoră

 

PrieteniePoveste de dragoste cu nabadai intr-o comuna din zona Targu-Frumos. Un tanar a fost trimis in judecata de procurorii pascaneni dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o minora, conform traditiei din comunitate.

Si cum asta nu era de ajuns copila in varsta de 14 a nascut si doi copii chiar daca mai avea mult pana la majorat.

Totul s-a petrecut in satul Crucea din comuna Lungani. In luna octombrie a anului 2011 relatia celor doi a fost sesizata la politie de catre mama minorei, care de cateva zile nu reusea sa isi gaseasca fiica.

In cele din urma femeia a aflat ca Maria care avea atunci 14 ani se afla la locuinta unui vecin in varsta de 19 ani, care a adus-o acasa cu scopul de a se casatori cu ea.

Din rechizitoriul intocmit de procurori, reiese ca in ciuda anchetei incepute pe numele concubinului, fata a continuat sa aiba o relatie cu acesta, in urma careia a dat nastere la doi copii.

Magistratii nu au fost insa indulgenti cu sentimentele celor doi si l-au trimis in judecata pe Constantin Anghel pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Acestia au mai precizat in documente, ca traditia din acea zona prin care fetele sunt implicate in relatii sexuale de la varste fragede duce la imposibilitatea de a avea o viata normala, fiind nevoite sa se maturize alaturi de copii lor.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow