11.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Dragoste cu năbădăi. Tânăr trimis în judecată după ce a făcut doi copii cu o minoră

 

PrieteniePoveste de dragoste cu nabadai intr-o comuna din zona Targu-Frumos. Un tanar a fost trimis in judecata de procurorii pascaneni dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o minora, conform traditiei din comunitate.

Si cum asta nu era de ajuns copila in varsta de 14 a nascut si doi copii chiar daca mai avea mult pana la majorat.

Totul s-a petrecut in satul Crucea din comuna Lungani. In luna octombrie a anului 2011 relatia celor doi a fost sesizata la politie de catre mama minorei, care de cateva zile nu reusea sa isi gaseasca fiica.

In cele din urma femeia a aflat ca Maria care avea atunci 14 ani se afla la locuinta unui vecin in varsta de 19 ani, care a adus-o acasa cu scopul de a se casatori cu ea.

Din rechizitoriul intocmit de procurori, reiese ca in ciuda anchetei incepute pe numele concubinului, fata a continuat sa aiba o relatie cu acesta, in urma careia a dat nastere la doi copii.

Magistratii nu au fost insa indulgenti cu sentimentele celor doi si l-au trimis in judecata pe Constantin Anghel pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Acestia au mai precizat in documente, ca traditia din acea zona prin care fetele sunt implicate in relatii sexuale de la varste fragede duce la imposibilitatea de a avea o viata normala, fiind nevoite sa se maturize alaturi de copii lor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI