18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Dragobetele, sărbătorit la “Unirea”. Declaraţii de dragoste la radioul şcolii şi flash-mob pe terenul de sport

Sărbătoarea iubirii la români, Dragobetele, a fost marcată astăzi la Colegiul Tehnic CF “Unirea” Paşcani. Declaraţii de dragoste la radioul şcolii, melodii de iubire, concursuri şi prezentare de obiceiuri şi tradiţii româneşti au fost doar câteva dintre activităţile făcute de elevi. Totul s-a terminat cu un flash-mob cu dansuri populare.

Zi specială, astăzi, la Colegiul C.F. “Unirea” din Paşcani. Zeci de adolescenţi, atât de la şcoala organizatoare cât şi de la Ruginoasa, au sărbătorit Dragobetele. De la primele ore ale dimineţii, elevii de la clasele a IX-a A şi a XI-a B, au adunat scrisori de dragoste sau gânduri frumoase adresate cuiva drag şi au fost împărţite destinatarilor.

Apoi, a urmat o prezentare a obiceiurilor şi tradiţiilor de Dragobete şi un concurs cu întrebări din filmele româneşti de dragoste. Elevii, împreună cu unii profesorii, au făcut karaoke pe melodii populare dar şi şlagăre cunoscute.

Între timp, la radioul şcolii s-au auzit cântece de dragoste şi declaraţii făcute de elevii curajoşi şi îndrăgostiţi. Muzică a răsunat atât pe holurile instituţiei cât şi în toată curtea.
După concurs, s-a făcut un flash-mob cu dansuri populare pe terenul de sport al şcolii. Câţiva tineri au dat startul mişcării iar apoi au acaparat tot mai mulţi adolescenţi într-o hora impresionantă.
Sărbătoarea iubirii s-a încheiat cu o dezbatere pe această tema. S-a discutat despre cum să îţi exprimi sentimentele dacă nu poţi vorbi sau ce am face dacă nu auzim vorbele de dragoste spuse de cel iubit. Pentru toate acestea, s-au adus argumente şi s-a demonstrat că dragostea nu ţine cont de deficienţe.
Menţionăm că activităţile au fost organizate de elevii uniristi, alături de membrii Catedrelor de Limbi străine şi Limba şi literatură română.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow