14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Dragobetele, sărbătorit de elevii din Târgu Frumos

Dupa cateva zile de la Sf. Valentin, o traditie preluata de la americani, elevii din Targu Frumos sarbatoresc in stil romanesc, Dragobetele. Maine, 20 februarie a.c., in jurul orei 10:00, elevii Liceului Tehnologic Special Trinitas organizeaza o expozitie sub egida “Respect pentru traditie. Dragobete”, in holul Casei de Cultura Targu Frumos. Vor pune la dispozitia tuturor celor interesati colaje, felicitari si martisoare prelucrate manual.

Si elevii Scolilor Generale Garabet Ibraileanu si Ion Creanga pregatesc o expozitie “Felicitari de primavara”, de data aceasta cu vanzare pentru perioada de 21 februarie-08 martie a.c. Iar pentru ca cei care vin sa aiba acces la diferite informatii, va fi organizata o expozitie de carte de catre Biblioteca Oraseneasca “Universul Cunoasterii” .

Zilele de sarbatoare dedicate tututor indragostitilor se vor incheia cu un spectacol concurs cu echipe de la Liceul Ion Neculce. Vineri, 22 februarie a.c., in jurul orei 14:00, elevii vor canta, dansa si vor arata talentul intr-un concurs dedicat zilei de Dragobete.

Alte articole