24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

DRAGOBETELE, SĂRBĂTOAREA IUBIRII LA ROMÂNI – SPECTACOL LA CASĂ DE CULTURĂ DIN PAŞCANI

oferta.oceancredit.ro
credius.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
creditfix.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
answear.ro

Ultimele știri

Un spectacol de o oră a fost pus în scenă de către elevii talentați din Tătăruși chiar de sărbătoarea iubirii la români, de Dragobete. Evenimentul a avut loc aseară, la Casa de Cultură din Pașcani. Astfel, publicul, pe lângă cântecele și dansurile populare a aflat și informații de unde provine această sărbătoare. A fost organizat și un concurs, iar cel care a avut curaj și a răspuns corect la o întrebare a primit un premiu.

Cea de-a treia ediție a spectacolului artistic Dragobete la români organizat de conducerea Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani a avut în prim plan pe elevii de la Liceul Tehnologic din Tătăruși, care au dansat, cântat și recitat cum știu ei mai bine.

Tema evenimentului a fost “Tradiționalism și modernism în sărbătoarea românilor”. Astfel, elevii au pus în scenă momente de altădată dar și cum se sărbătorește în zilele noastre această sărbătoare.

A fost și un exercițiu interactiv între organizatori și spectatori. După ce un copil din public a răspuns corect la câteva întrebări despre această sărbătoare a fost premiat.

Despre Dragobete a vorbit și conducerea instituției organizatore, Daniela Calistru. – VEZI MATERIALUL VIDEO

Profesorii implicați au fost Violeta Climinte și profesor inginer Ioan Ghiban. Chiar dacă a fost cu intrare liberă, spectatorii s-au lăsat așteptați.

DRAGOBETELE - SĂRBĂTOAREA IUBIRII LA ROMÂNI

Articolul precedentANUNT CONCURS
Articolul următorPoliția Locală – pompierul de serviciu

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI