17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Doua zile de handbal la Pascani. Olimpiada Sportului Scolar, faza locala

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tinerii sportivi din liceele pascanene se pregatesc pentru a se infrunta intr-o noua editie a Olimpiadei sportului Scolar la handbal. Astfel, in perioada 9-10 februarie 2013, in sala Municipala de Sport are loc aceasta competitie destinata atat fetelor cat si baietilor.

Organizatorii competitiei sunt doi profesori de sport specializati pe handball, Dan Bargaoanu de la Liceul Teoretic “Miron Costin” si Vasile Sofron de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”.

Pana in momentul de fata, 4 unitati au confirmat prezenta cu cate o echipa masculina si una feminina: Liceul Teoretic “Miron Costin”, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”, Colegiul National “Mihail Sadoveanu” si Liceul Economic “Nicolae Iorga”.

Sistemul de joc va fi unul de tip campionat, asta inseamna ca toate echipele se vor juca intre ele, iar cea cu punctajul cel mai mare va merge mai departe si anume la faza judeteana, ce va avea loc in luna martie la Iasi.

Mentionam ca, anul trecut castigatoarea fazei locale a Olimpiadei Sportului Scolar la handbal masculin a fost Colegiul National “Mihail Sadoveanu” iar la hanbal feminin, Colegiul Tehnic “Unirea”.

 

Alte articole