More

  Doua zile de handbal la Pascani. Olimpiada Sportului Scolar, faza locala

  Array

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tinerii sportivi din liceele pascanene se pregatesc pentru a se infrunta intr-o noua editie a Olimpiadei sportului Scolar la handbal. Astfel, in perioada 9-10 februarie 2013, in sala Municipala de Sport are loc aceasta competitie destinata atat fetelor cat si baietilor.

  Organizatorii competitiei sunt doi profesori de sport specializati pe handball, Dan Bargaoanu de la Liceul Teoretic “Miron Costin” si Vasile Sofron de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”.

  Pana in momentul de fata, 4 unitati au confirmat prezenta cu cate o echipa masculina si una feminina: Liceul Teoretic “Miron Costin”, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”, Colegiul National “Mihail Sadoveanu” si Liceul Economic “Nicolae Iorga”.

  Sistemul de joc va fi unul de tip campionat, asta inseamna ca toate echipele se vor juca intre ele, iar cea cu punctajul cel mai mare va merge mai departe si anume la faza judeteana, ce va avea loc in luna martie la Iasi.

  Mentionam ca, anul trecut castigatoarea fazei locale a Olimpiadei Sportului Scolar la handbal masculin a fost Colegiul National “Mihail Sadoveanu” iar la hanbal feminin, Colegiul Tehnic “Unirea”.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A apărut prospectul vaccinului Pfizer. Ce efecte adverse are

  A apărut şi prospectul vaccinului Pfizer anti-covid, dar asta nu ne ajută prea mult. Este clar că vom fi imunizați abia după şapte zile de...

  Cine este „Copilul anului 2020” desemnat în premieră de revista „Time”

  Gitanjali Rao, o adolescentă de 15 ani din Statele Unite a fost desemnată de revista TIME „Copilul anului 2020”. Adolescenta s-a făcut remarcată încă...

  De ce trebuie să evităm să răspundem cu „Mulțumesc” la un e-mail

  Folosirea hârtiei nu este în niciun caz benefică naturii, dar nici schimbul excesiv de mailuri nu este cu adevărat prietenos cu mediul. De la politețe...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI