More

  Doua zile de handbal la Pascani. Olimpiada Sportului Scolar, faza locala

  Array

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tinerii sportivi din liceele pascanene se pregatesc pentru a se infrunta intr-o noua editie a Olimpiadei sportului Scolar la handbal. Astfel, in perioada 9-10 februarie 2013, in sala Municipala de Sport are loc aceasta competitie destinata atat fetelor cat si baietilor.

  Organizatorii competitiei sunt doi profesori de sport specializati pe handball, Dan Bargaoanu de la Liceul Teoretic “Miron Costin” si Vasile Sofron de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”.

  Pana in momentul de fata, 4 unitati au confirmat prezenta cu cate o echipa masculina si una feminina: Liceul Teoretic “Miron Costin”, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”, Colegiul National “Mihail Sadoveanu” si Liceul Economic “Nicolae Iorga”.

  Sistemul de joc va fi unul de tip campionat, asta inseamna ca toate echipele se vor juca intre ele, iar cea cu punctajul cel mai mare va merge mai departe si anume la faza judeteana, ce va avea loc in luna martie la Iasi.

  Mentionam ca, anul trecut castigatoarea fazei locale a Olimpiadei Sportului Scolar la handbal masculin a fost Colegiul National “Mihail Sadoveanu” iar la hanbal feminin, Colegiul Tehnic “Unirea”.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp