21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Două trofee pentru micii dansatori de la grădiniţă

Rezultate spectaculoase obţinute de copiii Grădiniţei cu Program Prelungit nr 2 din Paşcani, la două concursuri judeţene. Evenimentele au avut loc săptămâna trecută la Palas Mall din Iaşi. LA Primul dintre ele, intitulat “Caruselul Prieteniei”,   au participat 28 de echipaje de la grădiniţele din judeţ. Copiii din Paşcani au reuşit să obţină cel mai bun rezultat şi trofeul concursului cu un dans românesc în care au fost reprezentante obiceiurile populare ale mai multor etnii. Ei au fost instruiţi de educatoarele Florentina Spiridon şi şi Emilia Mihalache.
Al doilea concurs a avut loc sâmbătă. Este vorba despre Festivalul Judeţean de Folclor pentru Copii intitulat: „De la lume adunate şi-napoi la lume date”.

Şi aici copiii din Paşcani au reuşit să obţină cel mai bun rezultat, trofeul concursului.
Juriul a apreciat în unanimitate dansul popular prezentat de copii şi le-au oferit în dar o “cutie cu zestre”. Ei au fost instruiţi de educatoarele Mariana Parja şi Gabriela Pascu.

Grădiniţa cu Program Prelungit nr 2 din Paşcani nu este la primul succes În vitrină sunt puse la vedere mai multe premii şi diplome câştigate de copii talentaţi la diferse concursuri. Acum ei se pregătesc să participe la alte competiţii sportive şi artistice organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI