8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

DOUĂ SPECTACOLE, PENTRU ADULTI SI COPII

Teatru pentru cei mici si cei mari la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani. Evenimentele sunt programate peste cateva zile. Iar pretul biletelor incep de la 8 lei. Tichetele pentru spectacole s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate de la institutia de cultura.

TEATRU PT COPII PRASLCEA CEL VOINIC

20 februrie, ora 18,30, pascanenii sunt asteptati la o noua piesa de teatru ce va avea loc la Casa de Cultura „Mihail Sadoveau” din Municipiu. De aceasta data pe scena institutiei de cultura vor urca pe actorii de la Teatru „Mihai Eminescu” din Botosani cu piesa „Bani din cer” de Ray Cooney, in regia lui Alexandru Vasilache si scenografia Mihai Pastramagiu.

Pretul biletului este de 20 lei, iar elevii, studentii si pensionarii au reducere de 50 %. Tichetele de acces pot fi achizitionate de la casa de bilete din incinta institutiei de cultura. Din distributie fac parte 8 actori ai teatrului din Botosani.

TEATRU ADULTI

Nici prichindeii nu au fost uitati. Pentru ei vor urca pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani actorii de la teatru „Bacovia” din Bacau cu piesa „Prâslea cel voinic… la minte”, pe data de 26 februarie. Pretului unui bilet este de 8 lei, iar actorii vor avea doua reprezentatii, de la ora 10 si 12.30.

Rezervari se pot face la numarul de telefon 0726 040 408 – Samir Marcu.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow