4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Două societăţi din Paşcani, în topul firmelor

Două societăţi din Paşcani se afla în topul naţional al firmelor mici, pentru anul 2014, întocmit de Camera de Comerţ.
Este vorba despre societatea Agrocomplex SĂ Paşcani care se afla pe locul al doilea în domeniul agricultură. Pe locul următor se afla societatea Alex-Clinic SRL în domeniul serviciilor medicale. În clasament au fost incluse 173 de societăţi din judeţul Iaşi 20 dintre ele fiind pe primele locuri
În clasamentul întocmit de Camera de Comerţ la nivel naţional au intrat 173 de companii din Iaşi faţă de 161 anul trecut. Pe primul loc s-au clasat 20 de firme.
Camera de Comerţ a folosit informaţii din situaţiile financiare ale societăţilor comerciale pentru anul anterior. Topul a fost realizat pe baza clasamentelor întocmite la nivel regional. Au intrat în calcul micro întreprinderile cu cifră de afaceri de minim 100.000 lei, iar pentru celelalte categorii pragul a fost de minim 250.000 lei.

De asemenea, toate acestea trebuiau să facă dovadă că au obţinut profit din exploatare. Nu au fost admise firmele cu indicatori economici negative şi nici cele cu datorii la stat. Topul a fost structurat pe şase domenii de activitate. De asemenea, au mai fost luate în considerare eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.
Managerii societăţilor prezente în topul naţional sunt aşteptaţi la Balul oamenilor de afaceri în cadrul căruia vor fi acordate diploma şi trofee. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie de la ora 18.00 la Restaurantul „La Castel’ din Iaşi.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow