More

  Două rezerve din secția de Pediatrie a SMU Pașcani renovate complet în urma unei sponsorizări

  Array

  Salon Pediatrie renovat completZeci de copii și mame se bucură de condiții moderne de cazare la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Zilele acestea a fost încheiată renovarea completă a două rezerve din secția de Pediatrie a unității medicale.

  Reabilitarea celor două saloane a fost posibilă cu ajutorul unei sponsorizări, din partea unui agent economic important din Pașcani.

  Investiția care se ridică la ordinul sutelor de milioane de lei vechi a constat în înlocuirea completă a instalațiilor sanitare, a pardoselei, dotarea cu paturi noi și cu aparatură medicală.

  Conform directorului medical, Diana Acsinte, nu este prima dată când acest sponsor se implică în modernizarea anumitor secții, în ultimii ani, fiind investite sume importante de bani în Spital.

  Din surse, se pare că sponsorul atât de darnic este fabrica de drojdie Pakmaya care anual alocă bani pentru sponsorizări, pe plan local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI