More

  Două posturi vacante la Primăria Pașcani

  Noi angajări la Primăria Municipiului Pașcani. Administrația locală scoate la concurs două funcții publice vacante, în cadrul  Serviciului Urbanism și Amenajări Teritoriale.

  Este vorba despre un post de inspector asistent, clasa I și unul de inspector debutant, tot clasa I. Pentru ambele funcții se solicită studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul urbanismului, arhitecturii și construcțiilor.

  Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului, la sediul Primăriei, proba scrisa este pe 11 mai, iar interviul se va susține in termen de cinci zile de la data susținerii probei scrise.

  Menționăm că anunțul a fost postat pe site-ul primăriei joi, 8 aprilie, la secțiunea „Organizarea – Carieră – Anunțuri”.

  Mai multe informații cu privire la concursurile de angajare puteți obține și la numărul de telefon: 0232/762300, interior 111, fax 0232/766259 sau la adresa de e-mail: personal@primariapascani.ro.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet