2.3 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Două persoane au murit la secția ATI COVID de la Spitalul Municipal Pașcani. Cum se descurcă unitatea medicală în fața pandemiei

Doua persoane internate pe sectia ATI COVID de la Spitalul Municipal din Pascani au pierdut lupta in fata virusului COVID 19. Pacientii cu varsta de 53, respectiv 75 de ani, unul adus prin transfer de la un spital din Iasi, iar celalalt din zona municipiului, au murit in cursul zilei de luni, 30 august.

Informatiile tragice au fost prezentate si in cadrul sedintei de Consiliu Local Pascani, de catre directorul medical interimar al spitalului, doctor Aurelia Padurariu. Ea a precizat ca valul patru a ajuns deja iar efectele incep sa se vada.

Totodata, a prezentat consilierilor si situatia spitalului dar si problemele cu care s-a confruntat unitatea medicala de la inceputul crizei sanitare si pana acum.
Spitalul are nevoie de personal pentru a putea face fata provocarilor din pandemie. Se lucreaza sub presiune si sunt sectoare care au fost la un pas de inchidere din cauza lipsei de personal.

Reamintim faptul ca sectia ATI COVID a fost redeschisa de pe 24 august, cand spitalele din Iasi au cerut sprijin pentru internarea pacientilor pozitivi ce aveau nevoie de terapie intensiva In prezent, pe sectie mai sunt inca patru persoane in stare grava, pentru care medicii au un prognostic rezervat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI