5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Două mopede s-au ciocnit la Stroieşti, iar şoferii s-au ales cu dosare penale

Moped distrusDoi mopedisti s-au ales cu dosare penale dupa s-au ciocnit pe raza satului Stroiesti. In ziua de 31 august, in jurul orelor 22:00, P. Sergiu, de 18 ani, din comuna Todireşti, în timp ce conducea un moped, pe raza satului Stroieşti (pe sensul de mers Todireşti – Băiceni) nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de mopedul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, A. Florin, în vârstă de 25 ani, din comuna Todireşti care a fost transportat la spital.

În urma verificărilor s-a stabilit că P. Sergiu nu posedă permis de conducere şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. De asemenea A. Florin a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de P.Sergiu s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviiţarea poliţiştilor, iar faţă de A. Florin s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow