More

  Zeci de metri cubi de lemne, confiscati de politistii din Hirlau si comuna Motca

  MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTII DE LA HÂRLĂU

   

  La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au oprit, pentru control, pe DJ 282, pe raza comunei Șipote, 2 autoutilitare, conduse de un tânăr, de 27 de ani, respectiv un bărbat, de 33 de ani, ambii din județul Suceava, care transportau material lemnos.

  Din verificări a rezultat faptul că aceștia transportau material lemnos, fără a îndeplini condițiile legale.

  Cele 2 persoane au fost sancționate contravențional, conform Legii nr. 171/2010 și s-a dispus ridicarea și predarea celor 7,3 metri cubi material lemnos, către Ocolul Silvic Hârlău.

   

  ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA MOȚCA PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

  La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moțca au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea accidentelor rutiere și verificarea respectării legislației în vigoare, privind transportul de material lemnos.

  În cadrul acțiunii au fost controlate 35 de autovehicule, fiind legitimate 40 de persoane.

  Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 8.755 de lei, dintre care 12 conform O.U.G. nr. 195/2002 și una conform Legii nr. 171/2010.

  De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost ridicați în vederea confiscării 8 metri cubi de cherestea rășinoase.

  Spre exemplu, un bărbat de 51 de ani, din județul Suceava, a fost depistat, pe raza comunei Moțca, transportând 8 metri cubi de cherestea rășinoase, fără a deține documente de proveniență și transport. Acesta a fost condus la Ocolul Silvic Pașcani, unde a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010, materialul lemnos fiind ridicat în vederea confiscării.

  IPJ IASI

  Citeste si  Casieria ApaVital din Târgu Frumos este închisă în perioada 26 mai - 8 iunie 2020
  Citeste si  Măsuri pentru prevenirea răspândirii Covid-19 la Moțca

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Coroanele pentru eroi vor fi depuse de Poliția Locală

  Ziua Eroilor va fi sărbătorită altfel decât de obicei, la Pașcani.  De acesta dată, coroanele de flori la Monumentele Eroilor  nu vor fi depuse...

  S-a deschis un nou magazin Profi in Pascani

  S-a deschis un nou magazin Profi în Pașcani. Marketul este situat in apropierea Pietei agroalimentare din zona Deal,  pe strada Eugen Stamate, la parterul...

  Casieria ApaVital din Târgu Frumos este închisă în perioada 26 mai – 8 iunie 2020

  ApaVital aduce la cunoştinţa utilizatorilor săi că, în perioada 26 ma - 8 iunie 2020 (inclusiv), casieria din Târgu Frumos, strada 22 Decembrie 1989, va fi...

  Opinii