More

  Soferul unui autobuz a pierdut controlul volanului si a facut prapad intr-o parcare din zona Vale

  Array

  Accident rutier fara victime dar cu pagube semnificative in fata bisericii Sf Vineri din Pascani. In aceasta seara, 18 iulie a.c., soferul unei autobuz cu pasageri a pierdut controlul volanului si a intrat in patru masini parcate pe marginea soselei. Din fericire, nimeni nu a patit nimic.
  Martorii care era in acel moment pe strada povestesc cum autobuzul, care venea de pe strada Ceferistilor si se ducea spre Gara, a agatat un autoturism de pe partea dreapta, pe care l-a proiectat intr-un copac, iar apoi a intrat in alte trei de pe partea stanga. Drumul groazei pentru cei cativa angajati de la o societate din Pascani, care erau in autobuz, a sfarsit in gardul bisericii Sfanta Vineri. Numai o minune a facut ca nimeni sa nu pateasca nimic.

  Locatorii blocului au iesit afara speriati de zgomotul asurzitor si mare le-a fost mirarea cand au vazut doua autoturisme distruse si inca doua avariate. Proprietarului unuia dintre el a a povestit ca inainte cu 10 minute de accident a parcat masina acolo si ca in orice clipa totul se putea transforma intr-o tragedie.
  masina

  masina1

  Soferul autobuzului, Neculai Andronache, in varsta de 54 ani, a declarat ca intr-o fractiune de secunda, barele de la directie s-au rupt si a pierdut controlul autovehiculului. A incercat sa evite pe cat s-a putut masinile parcate, dar si sa protejeze viata pasagerilor.

  autobuz

  La fata locului a ajuns si un echipaj de politie care l-a testat pe sofer cu alcooltestul, insa rezultatul a fost negativ. In continuare se vor face cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor care au dus la acest accident rutier, cu pagube foarte mari.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet