29.2 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
29.2 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Două Loganuri nou-nouţe la Poliţia Rutieră Iași. Vor fi puse în circulație zilele următoare

Atenţie! Poliţiştii de la Biroul Rutier Iaşi vor „alerga“ după şoferii indisciplinaţi cu două maşini nou-nouţe. Structura de poliţie a primit cele două autospeciale joi seara şi vor fi scoase la treabă zilele acestea.

Cele două autoturisme sunt Logan şi au toate dotările: sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, set de roţi suplimentare cu pneuri de iarnă şi roată de rezervă, prize pentru staţii şi acumulatori suplimentari. În total, şefii Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi au adus la Iaşi 13 autospeciale.

„Sunt autospeciale noi care au intrat în dotarea IPJ Iaşi, contribuind astfel la îmbunătăţirea modului în care poliţiştii ieşeni răspund la solictările cetăţenilor, precum şi la creşterea gradului de siguranţă pe care poliţiştii o au la intervenţii. Vom mai primi maşini în a doua parte a anului“, a precizat Costel Gâtlan, şeful IPJ Iaşi.

Cele 13 maşini au fost cumpărate din banii Minis­terului Afacerilor Interne, în luna aprilie, cu bani din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului. De asemenea, din cele 13 autospeciale noi, 11 au fost deja distribuite la posturi de poliţie din judeţul Iaşi.

Sursa Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.2 ° C
30.4 °
27 °
58 %
3.3kmh
21 %
vin
27 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
32 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI