24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Doua locuinte ANL, atribuite unor pascaneni

Alte doua familii vor avea o casa noua in curand. Astazi, 12 octombrie, comisia pentru atribuirea locuintelor ANL a acordat doua locuinte sociale situate in blocul F1 si G2B, din municipiul Pascani.

Locuințele disponibile sunt două locuințe situate în blocul F1 și G2B, urmând să fie ocupate de Apostol Paul Iulianp, și Munteanu Daniel Dumitru, aceștia obținând cele mai mari punctaje în urma analizării dosarelor, 50 respectiv 44 puncte.  În cadrul ședinței de Consiliu Local din această lună va fi supus votării aleșilor locali un proiect de hotărâre pentru atribuire. Menționăm că în acest moment au fost 6 solicitări dintre care doar două dosare actualizate. Luna trecută au mai fost acordate două locuințe” precizeaza administratia locala printr-un comunicat de presa.

De precizat este faptul ca din comisie fac parte consilierii locali Maria Timofte, Liliana Perțu și Eduard Conache, alături de funcționarii publici Adrian Hariga, Iulian Stănilă și Bogdan Lungu, președinte fiind viceprimarul Municipiului, Gabriela Nedelcu.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI