10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Două femei au ajuns la spital din cauza albinelor

Două femei din Paşcani au necesitat asistenţă medicală în ultimele 24 de ore după ce au fost înţepate de albine. Medici atrag atenţia privind gravitatea consecinţelor – dacă nu va prezentaţi de urgenţă la spital în astfel de cazuri.
Mare atenţie în acest sezon la atacul albinelor. Acestea sunt agresive în această perioada şi se află peste tot. Riscaţi să vă înţepe în cazul în care va apropiaţi să culegeţi struguri în principal dar şi alte fructe dulci. Aşa au păţit două femei din paşcani. Acestea au ajuns la spital după ce au făcut o reacţie alergică la înţepătura de albine.

Persoanele care sunt înţepate de albine sunt sfătuite să cheme de urgenţă Ambulanţa sau să se prezinte imediat la camera de garda a celui mai apropiat spital de urgenţă deoarece astfel de reacţii sunt extrem de periculoase, putând progresa spre şoc anafilactic, urmat de deces.
Alţi 3 pacienţi au ajuns în ultimele 24 de ore La spitalul municipal din paşcani care au fost victime ale unor agresiuni. O femeie de 56 ani din Sireţel dar şi un bărbat de 54 ani din Brătești s-au prezentat la spital cu numeroase traumatisme la cap şi torace după ce au fost bătuţi.

După acordarea îngrijirilor necesare au fost trimişi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow