20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Două demisii din Consiliul Local Paşcani

- Advertisement -

alexa

Două demisii in legislativul păşcănean. În cursul zilei de astăzi liberalul Neculai Enea a renunţat la mandatul de consilier local. El şi-a a depus cererea la secretariatul instituţiei şi urmează să fie însuşită în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. Motivul este că acesta şi-a schimbat domiciliul în comună Stolniceni Prajescu pentru a putea candida la alegerile locale de anul viitor pentru funcţia de primar.
Neculai Enea a deţinut şi funcţia de viceprimar în perioada 2011 -2012. Este liberal din anul 2000 şi preşedinte interimar al organizaţiei comunale a PNL. El susţine că are toate şansele să câştige functia de primar al comunei unde s-a născut pentru că sătenii sunt nemulţumiţi de activitatea actualului edil,
O altă demisie este cea a pesedistului Bogdan Alexa. El a renunţat la funcţie tot din motive de incompatibilitate după ce săptămână trecută a fost numit de premierul României, vicepreşedinte al ANRSC, funcţie cu rang de subsecretar de stat.
Locul vacant de pe lista liberalilor ar urma să fie ocupat de Sorin Nacuta, directorul tehnic de la RAGCL sau de Eugen Chiriac dacă primul dintre ei va fi incompatibil pentru a face parte din legislativul păşcănean. De asemenea următorul de pe lista PSD este Ionuţ Irina, asistent medical la Ambulanţă Paşcani. Are 43 de ani şi este licenţiat în drept.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow