More

  Două debranşări pe zi. RAGCL Pascani rămâne fără clienţi la sistemul centralizat de încălzire

  Array

   

  Păşcănenii se debranşează pe capete de la sistemul centralizat de încălzire. Numai în ultimele luni de zile s-au înregistrat peste 200 de astfel de cereri din care un sfert au fost deja verificate şi aprobate. În fiecare zi sunt înregistrate cel puţin două solicitări iar până când încep pregătirile pentru anotimpul rece, când vor fi interzise debranşările vor mai fi încă alte câteva sute de astfel de solicitări.
  Acum au mai rămas în sistem cca 3300 de apartamente. Culmea este că specialiştii regiei sunt cei care efectueaza debranşările după ce solicitaţii achita câte o taxă de 100 de lei pentru fiecare cameră. Ca să se asigure că locatarii nu se debranşează ilegal, în acest an nu a mai fost golită instalaţia de încălzire.. în acest caz modificările pot fi făcute doar de instalatorii regiei.
  Conducerea regiei este conştientă că zilele sistemului centralizat de încălzire sunt numărate la Paşcani, mai ales pentru populaţie. Se urmăreşte eficientizarea centralelor termice cu motoare performante care să producă şi curent electric. Investiţia ar putea fi făcută de un fond de investiţii care s-a arătat interesat de acest proiect. O întâlnire în acest sens ar urma să aibă loc la Paşcani, la sfârşitul acestei luni. Mentionam ca la Pascani pretul caldurii la populatie este de 265 lei /Gca, diferenta pana la 391, 71 lei / Gca cat este pretul de productie fiind acoperita din subventii de la bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp