27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Dosarul “Perla Neagră”, o făcătură! Primarul Pantazi şi funcţionarii de la Urbanism au scăpat de acuzaţii. Dosarul a fost întors la DNA

Dosarul “Perla Neagră” în care au fost implicati primarul municipiului Paşcani şi alţi 5 funcţionari publici a fost o făcătură. În cursul zilei de ieri judecătorii de la Tribunalul Iaşi au hotărât în camera preliminară ca cei în cauză să nu fie judecaţi iar dosarul să fie restituit procurorilor DNA pe motiv că nu sunt dovezi. Dacă hotărârea nu va fi atacată de procurori,  edilul municipiului, secretarul suspendat, Mircea Zuzan, Vasile Bodnar, Emilian Oneata Elena Serghiuta, şi Ciprian Prisecaru vor scăpa de acuzaţii iar cei suspendaţi din funcţie îşi vor relua activitatea şi vor primi salariile înapoi. Primarul Dumitru Pantazi spune că acest dosar a fost făcut în urma unor reclamaţii fără nici o probă împotriva celor acuzaţi si ca judecătorii au făcut dreptate.

Menţionăm că pe 30 iunie 2016 procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciului Teritorial Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților: Pantazi Dumitru, primarul municipiului Paşcani şi secretarul suspendat Mircea Zuzan pentru abuz în serviciu, pe motiv ca pe motiv că a semnat o autorizaţie de construcţie fără acordul vecinului afectat, pe o suprafaţă de teren din domeniul public concesionata în urma unei licitaţii, pe Esplanada. Elena Serghiuta pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, Oneata Emilian şi Vasile Bodnar pentru uz de fals.

pantazi-solutie

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow