7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Dosare penale pentru alcool și numere de înmatriculare expirate

Unii șoferi nu țin cont de lege și își permit să o încalce, chiar și atunci când este vorba despre punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat. Ba mai mult unii cred că își pot face propriile legi și refuză cu încăpățânare să fie testați pentru consumul de alcool. Două astfel de cazuri au intrat în atenția poliției ieri, iar șoferii implicați s-au ales cu dosar penal.

Aseară , un tânăr din localitatea Cristești, M. Florentin, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier din Pașcani, conducând un autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată încă din ianuarie.
Pentru această infracțiune a fost întocmit dosar penal pe numele șoferului, deoarece este vorba despre punerea în circulație a unui autoturism meînmatriculat, durata de valabilitate a numerelor provizorii fiind doar de o lună de zile.
Cel de al doilea dosar penal întocmit ieri este pe numele unui șofer din Tătăruși, A.Cristinel, care a fost oprit aseară de Poliţie Rurală din Paşcani, conducând dup[ cum afirmă polițiștii, sub stare de ebrietate, pe drumul din Tătăruși.
Șoferul oprit a dat dovadă de încăpățânare deoarece a refuzat să fie testat cu alcooltestul, ba mai mult, și după ce a fost dus la spital nu a vrut sub nicio formă să-i fie prelevate probe biologice.
Așadar , polițiștii nu au avut de ales dacă șoferul nu a vrut să colaboreze în acest sens și i s-a intocmit dosar penal, urmând să se supună rigorilor legii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow