elefant.ro
More

  Dosar penal si marfa confiscata pentru un comerciant pascanean care vindea îmbrăcăminte contrafăcută

  Administratorul unei societăti comerciale din municipiul Pașcani s-a ales cu dosar penal și i-au fost confiscate 61 de articole de îmbrăcăminte, după ce a fost depistat de polițiști că vindea îmbrăcăminte contrafăcuta.

  Verificarea face parte dintr-o de acțiune de prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit, desfășurată de polițiștii pascaneni pe raza municipiului. În total, au  fost verificate 26 de unități economice și au fost controlate 49 de autovehicule, fiind legitimate 76 de persoane. În urmă neregulilor contatate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30 000 de lei.

  Astăzi, 15 mai, polițiștii pășcăneni au acționat, pe raza municipiului Pașcani pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.

  În cadrul acțiunii au fost verificate 26 de unități economice și au fost controlate 49 de autovehicule, fiind legitimate 76 de persoane.

  În urma neregulilor constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.150 de lei, dintre care 29 pentru nerespectarea legislației rutiere, 10 pentru activități comerciale ilicite și 3 pentru alte abateri.

  Spre exemplu, un bărbat de 52 de ani a fost sancționat contravențional, onform Legii nr.12/1990, deoarece a efectuat acte de comerț în alte locuri decât cele legale.

  De asemenea, administratorul unei societăti comerciale din municipiul Pașcani a fost depistat în timp ce ar fi comercializat articole de îmbrăcăminte purtând diverse mărci, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute. În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii nr. 84/1998 și s-a dispus confiscarea a 61 de articole de îmbrăcăminte, în vederea continuării cercetărilor” se arata in comunicatul transmis de IPJ IASI.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Moldovei din Pașcani

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Mobilier urban în zonele aglomerate din Pașcani

  Administratia locala din Pascani continua amplasarea de mobilier urban in zonele aglomerate din municipiu. De asemenea solicitarile înregistrate la Primărie din partea cetățenilor care...

  Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

  Antreprenorii români vor putea deschide firme sociale la sate printr-o nouă linie de finanțare, în valoare totală de 30 de milioane de euro, care...

  Opinii