23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Dosar penal plimbat doi ani de zile între polițiști și procurori. Principalul suspect nu este anchetat

Acum doi ani de zile un minor din comuna Sireţel a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri. Adolescentul în vârstă de 13 ani a intrat în comă şi a avut nevoie de 26 de zile de îngrijiri medicale pentru a scapa cu viaţă. Au trecut doi ani de zile de atunci iar bătăuşii nu au fost traşi la răspundere.

Mai mult, pe lista celor cercetaţi penal nu se află principalul suspect indicat de părinţii victimei. Vorbim aşadar de un dosar plimbat ani de zile între poliţişti şi procurori unde abia acum s-a pus în mişcare acţiunea penală. Reprezentanţii Parchetului nu au nici o explicaţie pentru această situaţie şi nici nu ştiu când vor fi trimişi în judecată cei vinovaţi.

Evenimentul a avut loc pe 12 ianuarie 2014 în satul Humosu, Sireţel. În jurul orei 18.00 băiatul se afla împreună cu doi tineri la o fântână din apropierea casei când din două maşini au ieşit 10-12 persoane care l-au bătut cu bestialitate.

Tânărul a fost târât de părinţi până la locuinţă, însă la scurt timp a intrat în comă. A fost transportat la spital cu splina ruptă, hemoragie internă şi un picior fracturat şi a stat la reanimare 26 zile.

Pe lista suspecţilor în dosar se află doi bărbaţi, însă nu cei indicaţi de tatăl victimei.

Tatăl copilului spune că nu îşi doreşte bani, vrea doar ca vinovaţi să răspundă legal pentru nenorocirea provocată familiei.

Foto: Viorel Pascu – tatăl copilului bătut

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow